Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Full page script

  1. #11
    Super-Cool Admin LinkbucksGuy's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    124

    Default

    What browser are you using, also are you holding any keys down when you launch the window or using the right click?
    Linkbucks: Make money for sharing links!

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    20

    Default

    I use firefox.

    But now, after a very long "five minutes" , the script works again.
    I don't know what you dit, but it works.

    Thanks very much.

  3. #13
    Super-Cool Admin LinkbucksGuy's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    124

    Default

    Yeah we changed the way the Full page script works, and everything should be a-okay now. Let me know if you have any further problems.
    Linkbucks: Make money for sharing links!

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    49

    Default

    hello admin i have a problem i have given you msg but you didnt reply

  5. #15
    cmoreira
    Guest

    Default

    Yep,
    Everything is working now!
    Thank you.

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    20

    Default

    I was too optimist, there is still a little problem, .
    When the visitor ask to open the link in a "new window", ads appears normally, if there are no "get values".

    http://www.newpage.net/index.php => ads page is ok
    http://www.newpage.net/index.php?articleid=46 => no ads page.

    Oops, it works now
    Last edited by pvdd; 05-20-2008 at 07:02 AM.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    50

    Default

    I've been doing some testing and still having a problem. Links that it's not suppose to change are being changed. When I click a internal link it doesn't change which is good, but when I click the same link again it changes which is not good. I'll keep testing so you will see my ip show up alot on my account.

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    50

    Default

    It seems to be working now I had to remove the http from the Exclusions link.

  9. #19
    trilltorrents
    Guest

    Default

    Not working for me at all. Placed the code in forums which is in php. My other scripts are working, just not this one.

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    50

    Default

    Quote Originally Posted by trilltorrents View Post
    Not working for me at all. Placed the code in forums which is in php. My other scripts are working, just not this one.
    My forum is phpbb Version 3 and it works.
    New Celebrity Forum Celebrity Pictures Online

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •