Results 1 to 10 of 10

Thread: cant connect to LB without proxy?

  1. #1
    Greatly Respected Member mikekh10a's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    729

    Default cant connect to LB without proxy?

    yes i've contacted LB about this already, but i have a feeling their response will take a while, so i wanted to ask the nice and helpful community of LB.

    why cant i connect to LB unless i use a proxy?
    i remember someone else had the same problem..but he never stated if the problem was fixed or not..
    for now, is there any way i can access LB without a proxy website?
    like, would a IP changing program work or Fireproxy?

  2. #2
    Junior Member Inflikt's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    62

    Default

    It was me who was having this problem. It lasted about 8-9 days and then just seemed to right itself. Or maybe someone at LB did some magic and just didn't say anything.

    Can you make links and request payments using a proxy? I wasn't able to do anything but look, which is what was so frustrating to me. If you can make links and request even with the proxy then you're better off than I was and should just hang on for a week or more to see if it rights itself like mine did. Other than that, pray someone sees your e-mail on the helpdesk.

    Hope you get it fixed soon man.

    Oh and thank God it isn't just me that has had this problem. I was starting to feel paranoid!

  3. #3
    Greatly Respected Member mikekh10a's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    729

    Default

    actually, i cant do any of that either. pretty wierd...

  4. #4
    Linkbucks Private Ninja tsubakinomai's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,166

    Default

    This only happens for suspicious reasons...are you trying to up your earnings? My guess is that you refreshed the linkbucks pages one too many times and their dns server blocked your ip for flood spam...I suggest using a firefox proxy...those always work.
    Daily Earnings with the 3 methods below:
    $8

    Total Withdrawn (No Money Invested):
    $365.86

    Join LinkBucks!
    mysafelink.com/F1m

    Paid to Upload Files
    mysafelink.com/jh2

    Paid to Upload Pictures
    mysafelink.com/pi79

  5. #5
    Junior Member Inflikt's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    62

    Default

    You could try the IP changing software then. I know I was able to get on with my ISP's own browser which has a different IP to when I use FF or IE. That let me use the request and make links but I was still limited in other areas.

  6. #6
    Greatly Respected Member mikekh10a's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    729

    Default

    Quote Originally Posted by tsubakinomai View Post
    This only happens for suspicious reasons...are you trying to up your earnings? My guess is that you refreshed the linkbucks pages one too many times and their dns server blocked your ip for flood spam...I suggest using a firefox proxy...those always work.
    i havent done anything on Linkbucks for the past 3 weeks.

  7. #7
    Linkbucks Private Ninja suchintan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,337

    Default

    how about..try clearing your cache, and cookies and other shitz

  8. #8
    Greatly Respected Member mikekh10a's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    729

    Default

    alright i shall try that when i get home.

  9. #9
    Junior Member Inflikt's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    62

    Default

    Have you had any luck, man?

  10. #10
    Greatly Respected Member mikekh10a's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    729

    Default

    yeah it works now...it was juss my ISP

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •