Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 49

Thread: New Ad Type! SIDE BANNER

  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1,669

    Default New Ad Type! SIDE BANNER

    I'd like to introduce the new ad type that LB offers. Side banner.

    Looks great. I've been using it a lot myself already. Check it out!


    Please let us know if you discover any hiccups with the new update.

    I have personally gone over the site to ensure link tracking and earnings are working properly. Editing links looks to be working fine.

    Performance should be increased.
    The colossal misunderstanding of our time is the assumption that insight will work with people who are unmotivated to change. Communication does not depend on syntax, or eloquence, or rhetoric, or articulation but on the emotional context in which the message is being heard. People can only hear you when they are moving toward you, and they are not likely to when your words are pursuing them. Even the choices words lose their power when they are used to overpower. Attitudes are the real figures of speech. - Edwin H. Friedman

  2. #2
    Senior Member qwerty6666's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    427

    Default

    Look neat



    Ad Type:
    Side Banner

    Top Tier Payout:
    $1.00 / 4762 Clicks


    What Real Woman Want ?! : Qwerty6666 !

    i like this ads too lol first time i see it the girl is hot it should improve my ctr

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    36

    Default

    I got that display problem , you too ???



    Attached Images Attached Images

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6

    Default

    yes...

    my site is very dependent on links, and this affects it a lot, was happy with the performance I was having, but this problem makes me doubt continue with linkbucks.

    i would spend all the links (many thousands) but I really worry that happens often.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6

    Default

    now is working ok, unfortunately i change some links, I'll have to change them again

  6. #6
    Senior Member qwerty6666's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    427

    Default

    liam24


    Did you tryed the full page script ?
    http://linkbucks.com/CreateLinks/FullPage/

    Its a simple code that will look like this
    <script type="text/javascript" src="http://www.linkbucks.com/Webservices/jsParseLinks.aspx?id=XXXXXXXX"></script>
    That you can add to any html or php page and all outgoing click will have a linkbucks ads . so you just need to add it to your header file or any page that will always be shown . The code can be add anywhere in the <body> tag . So if linkbucks have problem you can delete the script and it take 2 min to remove all linkbucks i really like this tools has some of my website have more than 17'000 pictures lol ! that would be a lot of link to create

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    36

    Default

    Quote Originally Posted by liam24 View Post
    now is working ok, unfortunately i change some links, I'll have to change them again
    you sure ???

    now , i got that ...

    Attached Images Attached Images

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by qwerty6666 View Post
    Did you tryed the full page script ?
    http://linkbucks.com/CreateLinks/FullPage/

    Its a simple code that will look like this


    That you can add to any html or php page and all outgoing click will have a linkbucks ads . so you just need to add it to your header file or any page that will always be shown . The code can be add anywhere in the <body> tag . So if linkbucks have problem you can delete the script and it take 2 min to remove all linkbucks i really like this tools has some of my website have more than 17'000 pictures lol ! that would be a lot of link to create
    thanks, I'll use that!

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by g_siu_hk View Post
    you sure ???

    now , i got that ...

    You are right, works well only after giving F5 (refresh)

  10. #10
    Administrator
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    279

    Default

    If you have our old CSS files cached, you will see problems. Give it a good refresh and it should fix right up.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •