Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 45

Thread: Can not use the Multiple Links

  1. #21

    Default LB fa1L

    I know that admins know of this prob. They've got to. I've seen that hey have visited the forum recently. Are they just ignoring us?

    Im trying LB for my first time, and after doing much reading this happens

  2. #22

    Default

    same problem

  3. #23

    Default

    Still not fixed yet...

  4. #24

    Default

    WTF is going on. LOL

  5. #25
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12

    Default

    Dam and I had a long list to do....like hell am I going back to doing them all individually lol. I think I will wait...

  6. #26

    Default

    Maybe LB is running out of money to pay out. Better request your payments ASAP

  7. #27
    Linkbucks Private Ninja suchintan's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,337

    Default

    lol, i doubt lb would run out of money..considering they make 2x as much as we do.

    and, i hadnt noticed this because im an idiot and i dont create links anymore. lol.

    hopefully support will fix this ASAP

  8. #28

    Default

    Quote Originally Posted by suchintan View Post
    lol, i doubt lb would run out of money..considering they make 2x as much as we do.

    and, i hadnt noticed this because im an idiot and i dont create links anymore. lol.

    hopefully support will fix this ASAP

    You dont create links anymore? How are you making $$

  9. #29
    New Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2

    Default

    It's ok now

  10. #30
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    36

    Default

    oh thanks , it works now !!!


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •