Results 1 to 5 of 5

Thread: Links does not work?

  1. #1

    Question [SOLVED]Links does not work?

    Recently (few minutes ago) i uploaded a gallery and added with erq.io links.
    Now i putted in the forums, i noted it doesnt work.
    For example, link
    Code:
    http://www.erq.io/By19j
    redirects to
    Code:
    http://www.jzrputtbut.net/By19j
    (?????????????????) What happened?

    Thank you.
    Last edited by carlosoctavio; 03-21-2018 at 02:55 AM.

  2. #2
    Super Moderator shahbaz200's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hyderabad, Pakistan
    Posts
    516

    Default

    I have reported this to admin.

  3. #3

    Thumbs up

    Thank you Mr Shahbaz have a nice night !

    EDIT March 21 2018 : It is fixed!
    Thank you
    You can close the topic if you want.
    Last edited by carlosoctavio; 03-21-2018 at 02:54 AM.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    1

    Default

    I am new to this. But I don't know what to put in the link to create it Can someone please help me.

  5. #5
    Super Moderator shahbaz200's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hyderabad, Pakistan
    Posts
    516

    Default

    Quote Originally Posted by carlosoctavio View Post
    Thank you Mr Shahbaz have a nice night !

    EDIT March 21 2018 : It is fixed!
    Thank you
    You can close the topic if you want.

    Good to know!

    Quote Originally Posted by tg111 View Post
    I am new to this. But I don't know what to put in the link to create it Can someone please help me.
    I will suggest you to read FAQ:
    http://forums.linkbucks.com/showthre...king-questions

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •